Skip to content

"Se on nuivvaa ja hommat on jiirissä"

Piha-alueiden kunnossapito

JPK-työt tuo kerrostaloasumisen helppouden omakotitalon asukkaille ja kesämökeille

Miltä kuulostaisi elämä, jossa aamulla herätessä piha olisi putsattu lumesta, tai kesäiltana pääsisi suoraan rentoutumaan pihalle ja ihastelemaan kun joku toinen onkin leikannut nurmikon? Entäpä syksy ja lehdet… Mitäpä jos joku muu hoitaisi nämä hommat? Kyllä! JPK-työt tuodaan ratkaisu näihin arjen pieniin, mutta ärsyttäviin ”pitäsi hoitaa” töihin. 

Meillä on pelit ja pensselit, jolla homma hoituu käden käänteessä. Piha pysyy siistinä ja turvallisena. Anna meidän hoitaa hommat, ja nauti sinä elämästä.

Mökkitalkkari

Hoidamme vapaa-ajan asuntojen piha-alueiden kunnossapidon asiakkaan toiveiden mukaan. Puhelinsoitolla käymme avaamassa mökkitiet ja pihat lumesta, jolloin mökille on helppo saapua lomailemaan. Kesäisin hoidamme piha-alueilla nurmikon leikkaukset, istutukset, haravoinnit sekä muut tarvittavat toimenpiteet.

Palveluihin kuuluu:

Palveuihin kuuluu kaiken kattavat piha-työt aina nurmikon leikkauksesta pensaiden istutuksiin.

Kulkuväylien puhtaanapito lumesta, hiekoitus

Piha-alueiden kunnostus, lannoitus

Nurmikon leikkaus, lannoitus, ilmaus, hiekoitus, pensaiden ja puiden istutukset ja leikkaukset. Viherrakentaminen, pienet kaivuutyöt

Lehtien poisto, puiden ja pensaiden suojaus talvea varten

Kodin oma talonmies

Jokaisessa kodissa on aina jotain mitä pitäisi tarkistaa tai korjata. Talven tullen ikkunan tiivisteet vaatisivat parannusta, rännit ovat täynnä lehtiä, keittiön allaskaan ei vedä. Usein aika on kortilla, tai ei ihan varmaksi tiedetä osaako itse hoitaa asian kuntoon. Onneksi meillä on tarjota sinulle palvelu, jossa voit luottaa, että asia tulee hoidettua ammattilaisen toimesta.

Ulkoistamalla meille kodin talkkarin hommat, kotisi pysyy hyvänä ja viihtyisänä, eikä ylimääräiset remonttihommat paina mieltä. 

Palveluihin kuuluu:

Tiivistetään ikkunat, rasvataan saranat, asennetaan ovet, yms.

Asennamme kodinkoneet paikalleen

Muut kodin huoltotyöt ja asennukset. Laitetaan vaikka taulut seiniin.

Yhdistä kokonaiseksi huoltopaketiksi

Molempi parempi. 

Yhdistämällä piha-alueiden kunnossapidon ja talonmiespalvelun, saat kokonaisvaltaisen huolenpidon omasta kodista ja sen ympäristöstä.